Cykling: Slemt træningsuheld rammer danskerhold

Skrevet af admin

23/01/2016
Seks ryttere fra det professionelle cykelhold Giant-Alpecin er blevet kørt på hospitalet, efter at holdet kolliderede med en bil på en træningstur i Spanien. Det drejer sig blandt andet om to af holdets største navne Warren Barguil og John Degenkolb. De øvrige tilskadekomne er Chad Haga, Fredrik Ludvigsson, Ramon Sinkeldam og Max Walscheid, oplyser holdet på sin hjemmeside. - Alle på holdet er i chok lige nu, og der er nogle alvorlige ting, vi skal tage os af lige nu. Men vi må også erkende, at vi var lidt heldige, siger fysioterapeut Anko Boelens. - Alle er ved bevidsthed, stabile og kontaktbare, men vi venter på de seneste informationer og kontakter lægerne om behandlingen af rytterne. Holdet råder over den danske rytter Søren Kragh Andersen, ligesom Mads Würtz Schmidt var inviteret med på træningslejren for at vise sine talenter frem. Også træneren Morten Bennekou er tilknyttet holdet. Billeder taget efter ulykken viser sammenkrøllede cykler, der ligger i vejkanten. En af de seks ryttere skulle være "alvorligt skadet" og er blevet transporteret til hospitalet i San Juan de Alicante, mens de fem øvrige er indlagt på et mere nærliggende hospital.

Dagens topnyheder

Seks ryttere fra det professionelle cykelhold Giant-Alpecin er blevet kørt på hospitalet, efter at holdet kolliderede med en bil på en træningstur i Spanien.

Det drejer sig blandt andet om to af holdets største navne Warren Barguil og John Degenkolb. De øvrige tilskadekomne er Chad Haga, Fredrik Ludvigsson, Ramon Sinkeldam og Max Walscheid, oplyser holdet på sin hjemmeside.

- Alle på holdet er i chok lige nu, og der er nogle alvorlige ting, vi skal tage os af lige nu. Men vi må også erkende, at vi var lidt heldige, siger fysioterapeut Anko Boelens.

- Alle er ved bevidsthed, stabile og kontaktbare, men vi venter på de seneste informationer og kontakter lægerne om behandlingen af rytterne.

Holdet råder over den danske rytter Søren Kragh Andersen, ligesom Mads Würtz Schmidt var inviteret med på træningslejren for at vise sine talenter frem. Også træneren Morten Bennekou er tilknyttet holdet.

Billeder taget efter ulykken viser sammenkrøllede cykler, der ligger i vejkanten.

En af de seks ryttere skulle være "alvorligt skadet" og er blevet transporteret til hospitalet i San Juan de Alicante, mens de fem øvrige er indlagt på et mere nærliggende hospital.