D-A-D: Ærespris er ikke en parkeringspris

Skrevet af admin

08/11/2014
Rockbandet D-A-D hev de cool poseringer frem foran kameraerne, da de lørdag aften modtog æresprisen ved Danish Music Award.De fire rutinerede musikere var da også glade for at kunne gå hjem med den prestigefulde statuette.- Det er overfedt at blive inviteret år efter år. Vi er så gamle - og så bliver vi stadig inviteret og er stadig relevante. Det skal fejres med øl, siger Jesper Binzer.Selvom bandet har været i gang i præcis 30 år i år, er det dog ikke en pris, de ser som et tegn på, at de skal sendes hjem i gyngestolen.- Æresprisen kan være en parkeringspris, men det er det ikke for os. Vi har stadig gang i butikken, siger forsangeren.Rockbandet har da også planer om at blive ved mange år endnu. - Så længe Rolling Stones findes, og folk stadig ligger i kø for at få billetter til deres koncerter, sidder vi ikke yderst på pinden, siger basisten Stig Pedersen.Det er langt fra første gang, D-A-D kan kysse en Danish Music Award-statuette. Rockbandet er nemlig nummer to på listen over de danske grupper og solister, der har vundet flest priser ved den store danske musikfest. De fire rockdrenge er kun overgået af Thomas Helmig.Newspaq

Dagens topnyheder

Rockbandet D-A-D hev de cool poseringer frem foran kameraerne, da de lørdag aften modtog æresprisen ved Danish Music Award.

De fire rutinerede musikere var da også glade for at kunne gå hjem med den prestigefulde statuette.

- Det er overfedt at blive inviteret år efter år. Vi er så gamle - og så bliver vi stadig inviteret og er stadig relevante. Det skal fejres med øl, siger Jesper Binzer.

Selvom bandet har været i gang i præcis 30 år i år, er det dog ikke en pris, de ser som et tegn på, at de skal sendes hjem i gyngestolen.

- Æresprisen kan være en parkeringspris, men det er det ikke for os. Vi har stadig gang i butikken, siger forsangeren.

Rockbandet har da også planer om at blive ved mange år endnu.

- Så længe Rolling Stones findes, og folk stadig ligger i kø for at få billetter til deres koncerter, sidder vi ikke yderst på pinden, siger basisten Stig Pedersen.

Det er langt fra første gang, D-A-D kan kysse en Danish Music Award-statuette. Rockbandet er nemlig nummer to på listen over de danske grupper og solister, der har vundet flest priser ved den store danske musikfest. De fire rockdrenge er kun overgået af Thomas Helmig.

Newspaq