Da hun så et barndomsbillede af sin forlovede, fik hun sit livs chok

Et helt vanvittigt sammentræf fandt sted, da Yiqin Lu fra Kina en dag kiggede på et barndomsbillede af sin forlovede, Hedong Zhang.

Parret var ved at vælge billeder til deres bryllupsalbum, da den kommende brud, Yiqin Lu pludselig faldt over et billede af sin kæreste, da fik hende til at stivne. Det skriver Huffingtonpost.com.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er billedet af en ung Hedong Zhang, Foto: IMAGINECHINA

Billedet viste en 14-år gammel Hedong Zhang ved Ling Shan bjerget, i den kinesiske by Wuxi. Zhang var der for at se en berømt Buddha-statue, men det var hverken sin kæreste eller den populære turistattraktion, der fik Yiqin Lu til at spærre øjenene op.

Artiklen fortsætter under billedet

Her ses Yiqin Lu og Hedong Zhang. Foto: IMAGINECHINA

For i baggrunden af billedet stod en kvinde i en rød jakke, som havde en slående lighed med Lu's egen mor.

Den kommende brud søgte derfor svar hos sin mor, der utroligt nok kunne bekræfte, at det ganske rigtigt var hende på billedet, der var taget 15 år før Yiqin Lu og Hedong Zhang overhovedet havde mødt hinanden.

For at beviste det vanvittige sammentræf kunne Lu's mor endnu fremvise et billede, der var taget stort set på samme tidspunkt som billedet af Hedong Zhang – bare fra en anden vinkel.

Artiklen fortsætter under billedet

Det utrolige billede af Yiqin Lu's egen mor. Foto: IMAGINECHINA

- Det er utroligt. Hvis der ikke havde været et billede til at bevise det, ville jeg have troet, at det var ren fantasi. Nu tror jeg på skæbnen, forklarer Yiqin Lu til Hangzhou Daily.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip