Da Richard kom frem til ulykkesstedet blev han rasende

Hvornår åbner vejen? Hvor længe skal det stå på? Den dumme idiot som kørte galt. Flyt dig jeg skal have et billede af den forulykkede bil.

Ja listen er lang af skældsord og brok, som Richard Håkansson, der arbejder for Falck med at bjerge biler fra ulykkessteder, må lægge ører til.

Lige som han under en redningsaktion i denne uge oplevede, at trafikanterne ikke respekterede hverken redningskørertøjer, redningspersonale eller de tilskadekomne.

Det blev han så vred over, at han har skrevet et opslag på sin Facebookprofil, hvor han raser mod de respektløse bilister, og giver dem en opsang.

Læs også: 5-årige Silas har kræft i hjernen: Sjællandske politibetjente opfyldte hans største ønske

- I er den værste form for mennesker. Et er at i selv ønsker at tage billeder af sårede mennesker, det afskyr mig. Men at I også tager jeres børn frem, så de også kan se ulykkesstedet. I er i vejen for redningspersonalet, der er der for at redde liv, skriver Richard Håkansson blandt andet.

Han forstår slet ikke, at folk kan finde på at tage billeder af folk i en så sårbar og kritisk situation. Ligesom han er rasende over, at folk ikke forstår at deres nysgerrighed er med til at besværliggøre redningspersonalet arbejde.

- Hvorfor skal det være så skide svært at komme frem til ulykkesstedet med brandbiler og ambulance? Giv nu plads til at redningspersonalet kan kører i midten af vejbanen, skriver han.

- Denne ulykke var ekstra vanskelig, fordi to af minde gode kollegaer kunne have mistet livet. Tak til næste gang, skriver han til slut.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip