Da tjeneren overhørte to brandmænd på restauranten, kunne hun ikke lade som ingenting

I 12 timer kæmpede brandmanden Paul Hullings mod flammerne i et varelager uden at få hverken vådt eller tørt.

Vennen Tim Young besluttede sig for at tage ham med ud for at få noget morgenmad, og da de satte sig ned på en morgenrestaurant, var de glubende sultne. De snakkede om nattens anstrengelser og brødflovheden.

Det overhørte tjeneren - Liz Woodward - og så gjorde hun en simpel gestus, der er gået viralt. Det rapporterer ABC News.

I stedet for regningen stak hun dem en seddel.

- Jeres morgenmad er på min regning i dag. Tak for alt, I gør; For at tjene andre og for at løbe ind de steder, alle andre løber væk fra. Uanset jeres rolle er I modige og stærke. Tak for, at I er seje hver dag! I kører på ild og er drevet af mod. Hvilket forbillede I er. Få nu hvilet jer, stod der på den.

Læs også: Alle gik forbi denne udmagrede hund - så kom to mænd og ændrede dens liv

Hun håbede blot, at brandmændene ville få et smil på læben. Det gjorde de bestemt også, men den gode gerning viste sig at komme tifold tilbage.

Hyldet på Facebook
Tim Young tog et billede af sedlen og lagde det på Facebook. Han opfordrede folk til at besøge restauranten - og i øvrigt give generøse drikkepenge til den søde servitrice.

Kort efter faldt det ham for øre, at Liz Woodward faktisk selv havde brug for hjælp. Hendes far er nemlig lam.

Hun satte derfor sidste år gang i en indsamling til en handicapbil. Ellers har han været låst fast til hjemmet og er gået glip af familieudflugter, fester og andre begivenheder. Så besluttede brandmændene sig for at “betale tilbage”.

De delte indsamlingen på Facebook og takkede igen for den gode betjening. Pludselig blev der indsamlet 60.000 dollars - 407.000 kroner - hvilket var noget mere end de 17.000 dollars - 115.000 kroner - servitricen havde håbet på.

Læs også: Mor svarer tilbage til folk, der håner hendes syge 4-årige dreng

- Alt jeg gjorde var at betale for deres morgenmad, og jeg troede ikke, der ville komme andet ud af det, end at de ville forlade restauranten med et smil, siger den glade og rørte Liz Woodward.

Mon ikke de tre er blevet venner for livet?

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip