Dårlig timing var skyld i Lars Ellers udvisningsorgie

Lars Eller er hentet til Moskva som en potentiel dansk VM-stjerne, men i premieresejren på 3-0 over Norge var han i stedet ved at blive en temmelig dyr herre.

Hele fem gange måtte Eller to minutter i straffeboksen for høj stok, og Montreal Canadiens-forwarden lægger sig fladt ned efter at have sendt sine holdkammerater på overarbejde i undertal.

- Det var uheld og lidt dårlig timing fra min side. Jeg har aldrig siddet så meget i straffeboksen, som jeg gjorde i denne kamp.

- Nogle gange er det få centimeter, der afgør det, og de var ikke på min side i dag. Udvisningerne var fair, der var ikke noget at rafle om, siger Lars Eller.

Især den sidste dobbeltstraf på to gange to minutter var tung at komme igennem, fordi danskerne på det tidspunkt netop havde kæmpet sig igennem en lang undertalsperiode.

Men på hård fight og årvågent målmandsspil reddede det danske mandskab både de tre point og det rene bur i holdets første VM-kamp.

- Holdet spillede utrolig disciplineret. Norge var måske lidt bedre i første halvdel, men vi blev bedre og bedre, som kampen skred frem - når vi ellers var fuldtallige, siger Lars Eller.

Landstræner Jan Karlsson havde på forhånd pointeret, at unødvendige udvisninger var forbudt mod et sædvanligvis stærkt powerplayhold, som det norske.

Han kunne blot se undrende til, mens hans førstecenter igen og igen måtte skøjte i straffeboksen.

- Nu har han vel opbrugt sin kvote af udvisninger, siger Jan Karlsson.

- Han vil gøre det så godt og vil så meget, men det gik galt et par gange. Det gav os meget tid i undertal, men spillerne gør jo ikke sådan noget med vilje, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip