Dårlige venner og store nullermænd: 10 grunde til, at det er frygteligt at flytte

Ude fra gaden kan du høre flyttebilen dytte utålmodigt, mens du indenfor er midt i en brydekamp med en flyttekasse, der nægter at lade sig folde på den korrekte måde. Dine venner - dem, der skulle hjælpe med at flytte for dig - er stadig ikke kommet. 

Oftest er en flytning en strabadserende oplevelse, og du skal prise dig lykkelig, hvis det eneste du mister ved at flytte er et par knuste kaffekopper. 

Dagens.dk præsenterer her 10 grunde til, at det frygteligt at flytte. 

1. De tunge flyttekasser står i hobetal på gulvet, mens dine venner og bekendte – dem, der lovede at komme og hjælpe med flytningen – er blevet ramt af en mystisk sygdom, der forhindrer dem i at give en hjælpende hund. Tilfældigt? Næppe!

2. Efter det tunge slæb er dit snart tidligere hjem tømt for flyttekasser, møbler og resten af dit jordiske gods. Men boligen er langt fra tom.

Du har åbenbart lagt bolig til en større nationalhær af nullermænd på størrelse med fuglereder, der som udtørrede buske i cowboyfilm nu hvivler frem fra deres skjulested.

3. Der findes skam også gode ting ved at skifte boligen ud.

Især kvinder kan finde glæde ved at spekulere over, hvordan den kommende bolig skal indrettes.

For deres indre blik placerer kvinden sofaen og spisebordet i en mental plantegning, men forestillingerne er oftest på kollisionskurs med virkeligheden, da det i den nye bolig hurtigt står klart, at sengen er for stor til at stå der, hvor den stod i tankerne... 

4. Findes der noget mere kedeligt end et indskud? Ja, det gør der sikkert - men indskuddet er virkelig en tør fætter.

5. En flytning er ikke bare alle dine ting, der skal transporteres fra A til B.

Flytningen ender ofte med at kræve en revurdering af ALLE dine ting.

Tingene griber om sig og man påbegynder en større oprydning.

Skal dine gamle hjemmesko – altså dem, der i flere år har boet i en fugtig kasse oppe på loftet, og som har form som bamsefødder  - med videre i tilværelsen?

Eller er tidspunktet nu kommet, hvor du med fugtige øjne må gå ned i genbrugsbutikken med dem? Nej? Ja? Måske?

Læs også: Michael Jacksons forlystelsespark er til salg

6. Forstil dig alt Michael Jacksons habengut.

Pariserhjul, kæmpe abeburer og antikke rustninger købt i dyre antikvitetsbutikker på de store boulevarder i Hollywood.

Flyttefolk brugte måneder på at tømme huset hjemme hos popstjernen...

Og selv om du ikke er kongen af poppen, så har du alligevel masser af ting og sager, hvilket du muligvis først finder ud af, når du skal pakke alt lortet ned. God fornøjelse...

7. At skifte bolig kan vise sig at være en god forretning, hvis man skyder papegøjen og viser sig som en sand bolighaj.

Men afkastet fra en bolighandel får hurtigt ben at gå på, når du og dine kære skal flytte ind i jeres nye hjem.

Vi taler her om indskud, leje af flyttebil, en ny toiletbørste, litervis af tunge bøtter med maling og ikke mindst betaling for de nærmest obligatoriske pizzaaer, du fodrer dine frivillige flyttehjælpere med.

8. Hvad har man gode venner til? Svaret er naturligvis, at man har gode venner til at hjælpe med at flytte.

I ethvert venskab indgår en gentlemanaftale om, at man hjælper med at bære hinandens dårligt pakkede flyttekasser og tunge gulvlamber.

Med opmuntringer som 'vi er snart færdige' og 'nu mangler vi ikke så meget' forsøger du at skabe en god stemning på den travle og fysisk krævende flyttedag, men dine venners blik afslører, at de har en trist dag i dit flytteselskab.

9. Denne venneaftale er selvfølgelig skøn, når det drejer sig om dit ragelse, der skal slæbes ned fra femte sal og proppes ind i en flyttebil...

Men har du tænkt over, at du bliver nødt til at gengælde tjenesten? En uoverskuelig tanke...

10. Alt virkede i fineste orden ved ejendomsmæglerens fremvisning, og derfor valgte du at slå til og tage et millionlån for at få fingrene i din nye bolig.

Virkeligheden er dog anderledes den dag, hvor du for første gang selv satte nøglen i låsen til dit nye hjem.

Skeletterne vælter af skabet, og du lægger efter få minutter mærke til naboens skrigende unge, og overboens trin får dit loft til at ryste, mens underboen hører 'Boten Anna' i døgndrift. Velkommen hjem!

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip