Dagen før sit bryllupsdag fik hun det værste opkald af alle - men det gjorde brylluppet bedre

26-årige James Gallimore og hans kæreste Samantha blev gift lørdag i sidste uge. 

Dagen inden brylluppet, fredag, fik Samantha dog et uhyggeligt opkald fra en kvinde, der fortalte, at James havde været med i et voldsomt biluheld meget tæt på parrets hjem. 

- Jeg fik et telefonopkald fra en dame, der var på stedet, og som sagde, at James havde været med i et uheld. Jeg smed røret på og løb ud af døren og var på stedet efter nærmest kun to minutter, siger hun ifølge mediet MyFox8

Da Samantha kom frem, så hun James ligge på jorden. Redderne var allerede på stedet, og ville ikke lade den kommende brud komme i nærheden af sin forlovede, hvilket fik hende til at panikke endnu mere. 

James blev fløjet til hospitalet 'Carolinas Medical Center', i Main, USA.

Læs også: Hun er den 11. kvinder i sin familie, der har denne 120 år gamle brudekjole på

Han var vågen, men havde fået en slem hjernerystelse. Da lægerne hørte, at han skulle giftes dagen efter, gjorde de alt, hvad de kunne for ham, hvilket resulterede i, at parret kunne forlade sygesengen ved midnat inden bryluppet. 

James kan stadig ikke huske noget i sekunderne op til uheldet, hvor bilen rullede så voldsomt rundt, at den fløj op i luften og landede på taget. Han husker kun, at han så græs uden for vinduet, da han slog øjnene op. Teknikere forsøger stadig at finde ud af, hvad der præcist skete.

Læs også: Det ligner et traditionelt bryllup - indtil du ser, hvem der går ned ad kirkegulvet med dem

Selve ulykken synes parret dog at være kommet mere eller mindre over, oven på deres store dag:

- Jeg tror, at det gjorde bryluppet mere specielt end ellers. For det kunne ligeså godt have været en begravelse, siger Samantha Gallimore. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip