Dagens båtnakke: 19-årig anholdt tre gange på samme dag

Læringskurven var mildest talt flad hos en 19-årig mand, der i løbet af mandagen blev anholdt hele tre gange på samme dag.

Første gang var klokken 10.55, hvor politiet rykkede ud til den unge mands adresse, fordi de fik en anmeldelse om, at der stod en person og sparkede på en rude.

- Mens betjentene var på stedet, kom den 19-årige hjem, og han var åbenbart ikke tilfreds med politiet, for han skældte en af betjentene ud. Han blev anholdt, afhørt og efter at være faldet lidt ned, blev han løsladt igen klokken 11.10, skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Fire timer senere, klokken 15.50, vendte den 19-årige af eget initiativ tilbage til politistationen i Næstved, hvor han opførte sig så agressivt, at han igen blev anholdt og sat i detentionen indtil klokken 17.50.

Læs også: Fuld og skæv mand kørte barnevogn med nyfødt ned: Hvor billigt tror du, han slap?

Friheden var dog hurtigt overstået for den 19-årige, der ikke just lærte af sine fejl, og kort tid efter blev politiet igen tilkaldt til hans adresse. Her blev betjentene overfuset af den 19-årige, som sammen med en 18-årig mand fra Næstved spyttede på politibilen.

Begge mænd blev nu anholdt og fik denne gang en overnatning i detentionen, inden de blev løsladt omkring klokken 6 tirsdag morgen.

Alle tre gange blev manden sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip