Dagens bedsssste efterlysning: En slange leder efter ejeren af denne telefon - er det dig?

Hvis du for nyligt har besøgt Randers Regnskov og er kommet derfra uden din telefon, så er den muligvis ved at blive et viralt hit på facebook. 

Personalet i Randers Regnskov har således valgt at lade en slange "passe på en mobiltelefon", som en af deres ansatte fandt, da en besøgende gjorde opmærksom på, at der lå en telefon i krokodilleburet.

Læs også: Kusinerne Cassandra og Ida jagtede Pokémons - fandt helt anden overraskelse i busken

Om krokodillen har fået sig en sommerhobby og nydt et spil Pokémon vides ikke, men det første gæt fra parken er dog umiddelbart, at en gæst må have tabt den. De skriver derfor:

- Vi blev i dag gjort opmærksom på, at der var nogen, der havde tabt deres mobiltelefon ned til vores arrige Cuba-krokodille. Dog ikke af ejermanden selv. Vi sendte straks en af vores dyrepasserelever ned efter den, men nu står vi så med en telefon, vi ikke ved, hvem tilhører. Er det dig, eller kender du eventuelt vedkommende der har tabt den?, spørger Randers Regnskov i et facebookindlæg, der har fået folk til tasterne. 

De uddyber desuden, at:

- Indtil telefon kommer tilbage til rette ejermand, har en af vores kvælerslanger lovet at holde den varm og tør imens.

Foto: Randers Regnskov

Da ingen kom til skade, hverken dyr eller dyrepassereleven, har det givet anledning til en lang række humoristiske kommentarer under opslaget. 

- Ejermanden savnes ... og telefonen lå ved krokodillerne... jow jow..., skriver en bruger. 

En anden samtykker og følger trop på dén teori:

- Har I tjekket, at alle dem, der er gået ind, også er gået ud? Kommer til at tænke på en historie, jeg engang har hørt om en turist, der forsvandt på øen komodo (hvor komodovaran en lever). Det, eneste man fandt efter ham, var en vandrestøvle og et Nikon kamera. Gad vide om krokodillerne ikke kan lide telefoner....

Foto: Randers Regnskov

Andre tænker i højere grad på den unge elev, der vises på billedet, mens han vifter med dagens fund:

- Godt, I sendte en elev ned - ville nødigt undvære hverken Henrik eller Asser (to fastansatte red.). 

- Så pudsede han vel også lige glasset, når han var dernede, kræver en anden. 

P.t. ligger telefonen i en bøtte med ris, så den kan dryppe af, men Randers Regnskov leder altså stadig efter den uheldige person, der har mistet sin telefon i krokodillebassinet. 

Parken kan kontaktes på telefon: 87 10 99 99, hvis du ejer den eller ved noget om ejeren. 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip