Dagens efterlysninger: En hest, nøgle, bil og en cykel

Vi starter dagens efterlysninger ved Viborg:

Her mangler Josephine Ferrari Leer  sin fire-årige hest Fengur. Den er løbet væk fra Vejlevej 15 - sidst set kl. 11 på Vejlevej 19 fredag d. 27. Sep. - det er ved Vedsø, nær Hald Ege skoven og mod Birgittelyst.
Ring: 25332984, hvis du ser ham eller hører noget. Hjælp - han er savnet!, skriver hun.

Stinne Laursen har fundet noget i Aarhus, der måske er dit:

- Jeg har fundet denne nøgle på cykelstien på Randersvej i Aarhus, skriver hun - og du kan se nøglen på billedet herunder.

Lone i Odense mangler sin bil:

- Min bil har stået til salg og er nu væk har fårt oplyst at den er kørt over Storebælt så hvis der er nogen der ser den vil jeg gerne vide det, lyder det fra hende.

Henrik Jørn Skafte mangler sin cykel:

- Hvis i ser denne cykel (se billedet herunder) med Nr. 17 så bedes i gå til politiet den er meldt stjålet af odense cykler som ejer den der står CSV og STU på den. Det er en Forza cykel model den har 7 gear og er 61 cm. Stel Nr. WW 12809 X. Hvis i ser den eller høre noget i Odense by eller omegn så bedes i kontakte Odense Cykler på Tlf. 29 29 25 89. Der gives en dusør på 500 kr, skriver Henrik.

Og endelig savner Hassan Messi Adib sin bil:

- Denne koks grå Nissan primera blev stjålet fra mig i søndags i Holbæk. Den er helt standard gte uden på og så ligger der en pulsar gti-r motor, stor front intercooler méd en nismo skrift, fæglerne er oz superleggera, Olie tempraturmåler, Bar måler, Vand tempratur måler. Kontakt mig på 26908818 hvis i ser bilen et sted, tak.

Her kan du se billeder af de efterlyste sager - klik for stor størrelse:

Dagens Gossip