Dagens efterlysninger fra Danmark: Hjælp med at finde disse ting

Dagens efterlysninger i Danmark starter vi i Aarhus.

- Gode borgere i Aarhus, hjælp mig med at finde mit elskede ur! Jeg har tabt mit ur d. 12. juli, torsdag nat, et sted mellem Eckersbergsgade og Åen. Hvis nogen har set det, eller ikke lige fået indleveret det til hittegodskontoret hører jeg meget gerne fra jer, da der er tale om et arvestykke som jeg rigtig gerne vil have igen. Skriv på 28687418, hvis du har set mit ur. Der gives findeløn!, skriver Nadia. Uret kan du se på et billede herunder.

I Kolding mangler man en pung.

- Hjælp.. Min datter Emma har i forgårs mistet sin pung efter biograftur i Kolding Storcenter. Pungen er rød og indeholder: Kr. 200,- + mønter. Sygesikringskort Master/Debet kort Gavekort til Quintess Gavekort til Matas og
det værste, tilgodebeviser hun ikke har fået lagt af hjemme tiil guldsmedier i Esbjerg. Det er hendes konfirmationsgaver og det er hun enormt ked af. Hvis du hører om nogen der finder den, så bed dem kontakte mig på telefon 27204672.

Videre til København, hvor en cykel er meget savnet.

- Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig!! Jeg har idag/ nat fået stjålet min næsten nye cykel, PRINCIPIA MOUTAINBIKE, natten/aften til lørdag d. 10/8-2013. Den er blevet stjålet ved Rødovre Parkvej Ca. nr 213, i Brandholmsparken. Cyklen er SORT MED RØDE DETALJER, og er, som nævnt, af mærket Principia og fra Jupiter cykler. Cyklen er ikke mere end 2,5 mdr gammel, og jeg bruger den i min hverdag bådet til arbejde og fritid, så jeg ville være dybt taknemlig hvis nogle kunne hjælpe mig! Skriv gerne for evt. mere info eller telefonnumre hvis i har set noget eller måske fået tilbudt at købe den!, skriver Cecilie.

Og vi sluter af i Herlev, hvor Michael savner sin trailer.

- Min anhænger er blevet stjålet. Er der nogen der har set min anhænger. Den er blevet stjålet fra P-pladsen forneden af p-pladsen ved plejehjemmet, Kommenhaven 31B, Herlev. Hvis du har oplysninger kontakt venligst på 50 49 30 18.

Du kan se et billede af traileren herunder.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Dagens Gossip