Dagens efterlysninger: Hjælp med at opklare disse sager

Gode medborgere har brug for din hjælp til at opklare forskellige sager i Danmark i dag, så se lige om du kan hjælpe her.

Vi starter i København, hvor Morten Kjeldgaard Christensen beder om hjælp i forbindelse med et trafikuheld:

- Hejsa, Fredag den 23. august mellem 15-16 blev jeg påkørt på min knallert på hjørnet af sydhavnsgade og sluseholmen. Personen smadret mit frontskjold, og gav mig et forkert tlf nummer. Han har langt mørkt smør hår, køre en hvid hatchback med børne sæde på passeger sædet. Hans bil har en sort ridse på bagskærmen af hans højre baghjul. Hvis i ser ham. Så kontakt venligst politiet.

Og videre tl Skive, hvor Michael Lajgaard beder om hjælp:

- Stjålet trailer med reg nr. MZ 7540 som denne med nr 12 på. Ring på nummer 97 52 85 00 - se billedet af traileren herunder.

I Korsør har Elisabeth Wolfhagen Magnussen brug for oplysninger:

- Har nogen set denne bil blive påkørt TORSDAG DEN 22.AUGUST MELLEM KL 20.30 OG 21.00 på Revspidsen i KORSØR, skriver hun. Se billedet under artiklen.

Og vi slutter af i København, hvor Louise Petersen mangler oplysninger i en noget speciel sag.

- Hjælp mig med at finde min mor og fars bil. Det er en mørkeblå Mazda 626. Den har ikke nummerplade på idet den har været med i et færdselsuheld. Den er sidst set på hulegårdsvej i Kbh nv. Den er blevet taget i tidsrummet mellem onsdag d 26/6-2013 til fredag d 28/6-2013. Den er blevet kørt væk på et fejeblad. Hjælp mig!!!, skriver hun. Du kan se billedet af bilen herunder.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip