Dagens transferrygter: Nicklas Helenius til Aston Villa?

Tirsdagens rygter:

AaB meddeler tirsdag eftermiddag, at klubben forhandler med Aston Villa om et salg af Nicklas Helenius. Nicklas Helenius har gennem længere tid været rygtet væk fra AaB, men her har hollandske klubber stået øverst på listen. Bliver forhandlingerne med Aston Villa til et salg, så kan Helenius måske blive holdkammerat med Jores Okore fra FC Nordsjælland. Ifølge sporten.dks oplysninger skulle Aston Villa være interesseret i den unge forsvarsspiller, men er indtil videre strandet på prisen.

Det italienske nyhedsmedie Ilsussidiario sender Christian Eriksen til Milano og AC Milan. De bringer et interview med FIFA-agenten Fillipo Vergani, der fortæller om Milans nye strategi, og at Eriksens agent allerede har været i Italien.

Sporten.dk erfarer, at Brøndby IF er tæt på at hente Esbjerg-målmand Lukas Hradecky, som ikke forlænger med esbjergenserne. Lukas Hradecky spiller i aften landskamp med Finland, men ventes at komme til Brøndby for at forhandle de sidste detaljer torsdag.

Randers FC har sikret sig 24-årige Mikkel Andersen fra Reading på en et år lang lejeaftale, erfarer bold.dk.

Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har nu indrømmet, at han ikke ville have noget imod at smide store penge på bordet for Gareth Bale.

Den 20-årige Marco van Ginkel fra Vitesse har tiltrukket sig positiv opmærksomhed. Ifølge midtbanespillerens agent er klubber som Chelsea og Ajax interesserede.

Ifølge franske aviser, så er Aston Villa, Southamton og West Ham interesserede i Stuttgart-midtbanespilleren Ibrahima Traore. Også franske klubbber lurer i baggrunden.

Opdateret 17:33!

Dagens Gossip