DAGENS TV: Her er årets bedste brugtbil 2016

Står du foran at udskifte bilen med en nyere og bedre, så kunne svaret være Årets Brugtbil 2016. I et stærkt felt blev vinderen kåret af de danske motorjournalister.

En brugt BMW 3-serie fra 2008-2012. Op imod konkurrenter, der endda er billigere, var biler som Honda Jazz, Ford Focus, Nissan Qashquai og Toyota Avensis. Men alligevel var det den noget dyrere BMW, der løb med sejren.

”Den giver en masse køreglæde, uden at driftsomkostningerne er høje. Den er pålidelig, den er driftsikker og den kører langt på literen og så får man et premium produkt til en billig pris,” forklarer biljournalist Ebbe Sommerlund og vinderen.

Juryen, der har kåret Årets Brugtbil 2016, består af motorjournalister, branchefolk, en FDM tekniker og en synsmand. Derudover har juryen fået hjælp af bilbasen.dks brugere, der har kunne stemme med. Og de almindelige brugere har været helt enige med juryen.

”En BMW vælger man fordi man vil have et design, der skiller sig ud. Man vil have en kvalitetsfornemmelse man ikke finder andre steder,” siger biljournalist Ebbe Sommerlund.

På Bilbasen.dk er der i øjeblikket 380 af vindermodellen til salg og alt afhængig af kørte kilometer, udstyrsniveau og generelle stand ligger priser fra godt 140.000 til 585.000.

Dagens Gossip