DAGENS TV: Sådan slipper du for at betale for polsk sæbeopera

Udenlandske tv-kanaler er ikke usædvanlige i danske tv-pakker. Men i disse streamingtider, hvor man kan se, hvad man vil og hvornår man vil, er der flere og flere, der undrer sig over, at man skal betale for de kanaler man ikke ser i sin tv-pakke.

Martha Andersen, der til daglig er studerende, ser ligesom rigtig mange danskere frem til, at der nu endelig findes frit valg løsninger fra TV-udbyderne.

”Før i tiden havde jeg de her 20 kanaler, og jeg anede ikke engang hvad det var for nogle. Polske og engelske og franske kanaler som jeg aldrig har været inde på”, forklarer Martha Andersen, der til daglig er studerende.

Ifølge fremtids- og trendforsker Preben Mejer er det en helt naturlig udvikling, at tv-udbyderne nu begynder at tilbyde frit valg løsninger.

”Forbrugerne efterspørger et frit valg. Sådan er det i andre sammenhænge. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen andre mediesammenhænge, hvor der er nogen der vælger en sammensætning til dig,” siger Preben Mejer.

Hos Stofa hedder det nye alternativ Mit TV, og her har man længe været opmærksom på de danske tv-seeres ønsker om frit at kunne vælge det man vil betale for.

”Hvis man købte alle kanaler i Stofa Mit TV svarende til en mellempakke. Så vil det være en dyrere løsning. Man køber de enkeltkanaler i perioder, man har brug for”, forklarer adm. direktør for Stofa, Ole Fruekilde Madsen.

Se i indslaget, hvordan man kan slippe for polsk sæbeopera.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip