Dallas-politi leder efter mistænkelig mand efter trussel

Politiet i Dallas i den amerikanske delstat Texas oplyser lørdag lokal tid, at det har modtaget en anonym trussel rettet mod betjente i hele byen, skriver flere amerikanske medier.

Politiet er i alarmberedskab og har taget de fornødne forholdsregler og skærpet sikkerheden over hele byen. Det oplyser politiet i en e-mail.

Ifølge Dallas Morning News er en maskeret mand blevet set tæt på politiets hovedkvarter.

Politiet har gennemsøgt et parkeringshus tæt på hovedbygningen, men der er ikke fundet nogen mistænkelig person.

- Gennemsøgningen er afsluttet, skriver politiet på Twitter.

- For at være på den helt sikre side gennemsøgte betjente parkeringshuset for at sikre, at meldinger om en mistænkelig person blev grundigt undersøgt, lyder det videre.

Samtidig blev politiets hovedkvarter sat under skærpet bevogtning. Blandt andet skulle der være blevet indsat køretøjer fra en specialenhed omkring bygningen. Lokale medier har rapporteret, at hovedkvarteret var i en såkaldt lockdown. Men det afviser politiet.

Desuden oplyser ordensmagten, at der ikke er blevet affyret skud i forbindelse med episoden. Specialstyrker har dog "detoneret en anordning" for at komme gennem et hegn, lyder det.

På Twitter har politiet opfordret medier til ikke at sende direkte fra området.

CNN rapporterer fra byen, at det er "meget tydeligt", at sikkerheden er skærpet.

Blandt andet er flere politibiler end normalt synlige i området ved politihovedkvarteret. Adskillige patruljevogne skulle desuden holde stille i gaderne for at blokere trafikken.

Truslen er fremsat, to dage efter at fem medlemmer af byens politistyrke blev dræbt af en snigskytte i forbindelse med en demonstration mod politivold.

Den formodede gerningsmand blev dræbt, efter at han ifølge politiets oplysninger havde afvist at overgive sig.

/ritzau/

Dagens Gossip