Damedouble gav den peber for at nå finale

Med en sikker sejr over Jang Ye Na og Kim So Young indløste Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen lørdag billet til søndagens finale ved Super Series-finalerne.

Kamilla Rytter Juhl er godt tilfreds med, at det lykkedes for den danske damedouble at slå de sydkoreanske verdensottere ud i to overbevisende sæt, 21-12, 21-18.

- Vi spillede en rigtig god kamp i dag, når man lige ser bort fra de første 16 dueller i andet sæt. I første sæt havde vi medvind, og vores angreb kunne de ikke dæmme op for.

- I andet sæt er det os, der kæmpede med modvinden, men vi fik heldigvis løst det godt efter pausen og fik indhentet dem, siger Kamilla Rytter Juhl til badminton.dk.

- Vinden i dag var kraftigere end tidligere på ugen, så man skulle virkelig give den peber for at få den til baglinjen, når man stod på modvindssiden, tilføjer den venstrehåndede Greve-spiller.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, som er placeret som nummer to på verdensranglisten, møder i søndagens finale de kinesiske sværvægtere Ma Jin og Tang Jinhua.

Mixeddoublen Christinna Pedersen og Joachim Fischer kan senere i dag med en sejr i deres semifinale fordoble antallet af finaler med dansk deltagelse.

Også den danske herresingle Jan Ø. Jørgensen var i kamp lørdag morgen, hvor han mødte verdensetteren Lee Chong Wei i semifinalen. Lee Chong Wei vandt kampen i to sæt med cifrene 21-14 og 21-16.

Tidligere lørdag tabte herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen i semifinalen til et indonesisk par.

/ritzau/

Dagens Gossip