Damedouble gav den peber for at nå finale

Skrevet af admin

14/12/2013

Dagens topnyheder

Med en sikker sejr over Jang Ye Na og Kim So Young indløste Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen lørdag billet til søndagens finale ved Super Series-finalerne.

Kamilla Rytter Juhl er godt tilfreds med, at det lykkedes for den danske damedouble at slå de sydkoreanske verdensottere ud i to overbevisende sæt, 21-12, 21-18.

- Vi spillede en rigtig god kamp i dag, når man lige ser bort fra de første 16 dueller i andet sæt. I første sæt havde vi medvind, og vores angreb kunne de ikke dæmme op for.

- I andet sæt er det os, der kæmpede med modvinden, men vi fik heldigvis løst det godt efter pausen og fik indhentet dem, siger Kamilla Rytter Juhl til badminton.dk.

- Vinden i dag var kraftigere end tidligere på ugen, så man skulle virkelig give den peber for at få den til baglinjen, når man stod på modvindssiden, tilføjer den venstrehåndede Greve-spiller.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, som er placeret som nummer to på verdensranglisten, møder i søndagens finale de kinesiske sværvægtere Ma Jin og Tang Jinhua.

Mixeddoublen Christinna Pedersen og Joachim Fischer kan senere i dag med en sejr i deres semifinale fordoble antallet af finaler med dansk deltagelse.

Også den danske herresingle Jan Ø. Jørgensen var i kamp lørdag morgen, hvor han mødte verdensetteren Lee Chong Wei i semifinalen. Lee Chong Wei vandt kampen i to sæt med cifrene 21-14 og 21-16.

Tidligere lørdag tabte herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen i semifinalen til et indonesisk par.

/ritzau/