Damedouble har kuldegysninger efter finaleplads

Skrevet af admin

19/10/2013

Dagens topnyheder

Der var smil over hele linjen, efter at damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen lørdag spillede sig frem til deres første Denmark Open-finale som par.

- Det er for sindssygt. Jeg har helt kuldegysninger på kroppen, siger Christinna Pedersen.

De danske badmintonspillere vandt efter en meget omskiftelig semifinale 21-17, 7-21, 21-8 over japanerne Reika Kakiiwa og Miyuki Maeda.

- Det er for vildt, at vi fik vendt det efter et meget skidt andet sæt og en skidt begyndelse på tredje sæt. Men vi fik det vendt, og nu er det bare store smil at stå her, siger Christinna Pedersen.

Den danske duo leverede en stabil indsats i første sæt, hvorefter alt gik galt i andet sæt.

- Vi følte lige pludselig, at vi ikke kunne score et eneste point, men at vi bare oksede derudad uden at få noget ud af det. Det var selvfølgelig frustrerende, siger Kamilla Rytter Juhl.

Danskerne kom hurtigt stort bagud i andet sæt, hvorefter de indstillede sig på at spille det afgørende sæt.

- Da de kom foran med 9-10 point, blev vi enige om at lade sættet gå. Det er ikke noget, vi bryder os om at gøre, men det var taktisk nødvendigt i dag, og det virkede heldigvis.

- Det er mega satset at smide et sæt, vi spiller trods alt kun tre, men det lykkedes i dag med en sindssyg servestime i tredje sæt. Så det var fedt, siger Kamilla Rytter Juhl.

Senere lørdag skal Christinna Pedersen også i aktion i semifinalen i mixeddouble sammen med Joachim Fischer.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er også med blandt de fire bedste i herredouble.

/ritzau/