Damedoublen taber finalen ved Japan Open

Det blev ved den ene finalesejr søndag, som Christinna Pedersen og Joachim Fischer sikrede Danmark i Super Series-turneringen Japan Open.

Senere søndag kunne den danske damedouble således ikke stille meget op mod det kinesiske par i finalen, som Zhao Yunlei og Zhong Qianxin vandt over Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl med 21-12, 21-16.

Danskerne spillede ikke godt i første sæt og hang efter kineserne, der uden de store problemer kom foran 18-11.

Specielt Christinna Pedersen virkede mærket i første sæt efter, at hun tidligere søndag morgen sammen med Joachim Fischer vandt den første danske finale af tre ved Japan Open denne søndag.

Her besejrede Pedersen/Fischer de kinesiske verdensmestrene Zhao Yunlei og Zhang Nan fra Kina med 17-21, 21-18 og 23-21 efter et drama i tredje sæt.

Det fjerdeseedede danske par kunne dog slet ikke finde gearet i første sæt, der endte med kinesisk sejr på 21-12.

I andet sæt kom kineserne hurtigt foran 5-2, og danskerne havde svært ved at finde det niveau, de tidligere har vist. Der blev lavet fejl, og spillet var generelt uden tro og ro. Det blev kinesisk 7-3-føring.

Langsomt kom danskeren dog bedre med. Det blev 8-8 efter, da kineseren slog en bold ud, og det blev også 10-10, og så tog Pedersen/Rytter Juhl pludselig fra bragte sig foran 15-11, men ved 16-14 smashede Kamilla Rytter Juhl bolden i nettet, og pludselig var det hele tæt igen.

Kineserne kom foran 17-16 og danskerne havde store problemer med kinesernes server, som satte danskerne under pres. Ni bolde i træk vandt kineserne og i andet sæt og sikrede sig dermed sætte 21-16 og dermed finalesejren.

Tidligere søndag lykkedes det heller ikke Viktor Axelsen at vinde sin første finale i en Super Series-turnering, da han var i gang ved Japan Open.

Danskeren tabte i sit fjerde finaleforsøg i sin karriere, og det var den kinesiske legende Lin Dan, der gjorde det af med Viktor Axelsens drømme, da Lin Dan vandt med 21-19, 16-21, 21-19 efter et drama i tredje sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip