Dan Hammer siger op som direktør i Divisionsforeningen

Den tidligere FCK-direktør fik jobbet i Divisionsforeningen Håndbold i efteråret 2012, men efter mindre end et år på posten vurderer Dan Hammer altså, at fremtiden skal byde på nye udfordringer.

¿ Dansk klubhåndbold går en lys fremtid i møde, og det har ikke været let at fraskrive sig muligheden for at være med på den rejse. Jeg har imidlertid måtte gøre mine personlige prioriteter op, og konklusionen blev, at jeg skal en anden vej. Heldigvis har jeg mulighed for at påvirke klubbernes rammebetingelser positivt i det næste halve års tid, og det er jeg stærkt opsat på at lykkes med, siger 49-årige Dan Hammer om sit valg.

Opsigelsen ærgrer formanden i Divisionsforeningen, Jens Christensen, som gerne havde set Dan Hammer fortsætte i jobbet.

¿ Det er med beklagelse, at jeg har modtaget Dans opsigelse. Vi er glade for samarbejdet, og vi har opnået nogle betydelige resultater i det forgangne år. Dan fortsætter på fuldt tryk i jobbet i yderligere syv måneder, og jeg er overbevist om, at han vil sætte flere positive aftryk i dansk klubhåndbold, inden han giver depechen videre til den afløser, som vi har god tid til at finde, lyder det fra Divisionsforeningens formand.

Dagens Gossip