Dan Rachlin fyret fra Nova FM

Dan Rachlin har fået sparket af SBS Radio, som ikke længere vil bruge ham som vært på Nova FM. Den erfarne radiovært og DJ har ikke fået forlænget sin kontrakt efter 1. marts.

- Det må være en slags jubilæum! Jeg er blevet fyret på SBS Radio/ Nova FM for 117. gang! Hvis nogen i netværket hører om noget radio til en lettere brugt, energisk radiovært, så sig til Dan Rachlin ♥ radio, skriver han på sin Facebook.

Tilbage i 2009 blev han fyret fra SBS Radio i forbindelse med større fyringsrunde. Men i knap et år har Dan Rachlin været tilbage på stationen som vært på programmet  iTunes Top 40. Nu er det altså slut.

Jobbet på Nova FM er dog ikke Dan Rachlins hovederhverv. Han er blandt andet vært på tv-stationen VH1 Danmark og vært på Pokermagasinet og Heavy Betting på DK4, lige som han stadig rykker ud som DJ til diverese arrangementer.

Den nu tidligere Nova FM-vært tager tilsyneladende også fyringen forholdsvist roligt.

- Jeg vil også køre rundt i en åben goggomobil, og kaste håndtegn til mine tilhængere. Jeg vil også sidde i en guldstol, og hviske uforståeligt, mens alle spidser ører. Jeg vil også rende rundt i røde ruskindssko og luftige gevanter. Pave Dan D. I, nu går jeg efter det, skriver han på Facebook.

På det sociale medie kommer en stribe af hans venner og følgere også med gode forslag til, hvad han kan lave fremover. Steder som TV2 Charlie, P4 og Radio Rødovre bliver alle nævnt som mulighed med henvisning til han alder.

Dan Rachlin er netop fyld 49 år i februar. 

Dagens Gossip