Dana så en hjemløs mand kollapse på gaden - efter den første forvirring vidste hun, hvad hun måtte gøre

Skrevet af Ninna Andreasen

17/06/2016

Dagens topnyheder

I slutningen af april stod Dana Lee Calabrese på gaden i Los Angeles, Californien, da hun så en hjemløs mand falde om omkring klokken 20 om aftenen.

Hun var sammen med sin kusine. De skyndte sig at ringe til alarmcentralen og ventede på, at ambulancen kom. Imens hjalp en mand og en kvinde med at få manden ind på fortovet.

Da ambulancen kom, spurgte Dana Lee Calabrese redderne, om de tog den hjemløse mands ting med. De var alle placeret i en indkøbsvogn.

- Næ, gør du?, spurgte redderen hende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg var chokeret og oprørt og besluttede mig for at give mit telefonnummer til redderen, så manden kunne kontakte mig, skrev hun i april i et opslag på Facebook. 

Læs også: Ung mor køber morgenmad til hjemløs mand - bagefter får hun denne chokerende besked

Opslaget blev delt af nogle hundrede af hendes Facebook-venner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her efterlyste hun hjælp til at finde manden - hvis navn, Douglas Dean Hall, stod på indkøbsvognen - for hun var ikke sikker på, om han nogensinde havde fået hendes nummer. Den efterlysning har nu givet pote. 

Ikke alene fik Dana Lee Calabrese kontakt til den pensionerede, hjemløse veteran. Hun besluttede sig også for at gøre lidt ekstra for ham.

Via Facebook fik hun samlet penge ind til en togbillet, så han kunne komme til New York og være tæt på sin familie.

Læs også: Hjemløs mand tiggede om penge på café - havde aldrig forventet denne reaktion

- Han var i tårer flere gange i løbet af vores samtale til aften, og på et tidspunkt råbte han “Gud er god!”. Mit hjerte er rørt. Tak til alle, der delte det oprindelige opslag. I fik det til at ske. Lykkelige slutninger findes, skriver hun på Facebook.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: