Daniel Agger: Jeg er berettiget til at spille

Det har været meget sparsomt med spilletid for Daniel Agger, som lørdag var tilbage i Liverpools startopstilling for første gang siden 21. september.

Liverpool vandt 4-0 hjemme over Fulham, og Agger fik alle 90 minutter i Premier League-kampen. Sidst Agger spillede var som indskifter mod Crystal Palace den 5. oktober.

- Jeg har ventet på denne her chance. Det handler om at gribe chancen, når jeg får den. Jeg mener, at jeg er berettiget til at spille.

- Jeg havde selvfølgelig gerne set det komme noget før, men sådan er det. Der er en mand, der bestemmer, og det må man acceptere, siger Daniel Agger til TV3 Sport.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har foretrukket Martin Skrtel, Kolo Touré og Mamadou Sakho før Agger på det seneste, men det var der lavet om på i lørdagens kamp.

Selv om Touré ikke var klar til kampen, så understreger Agger, at han skulle have spillet kampen uanset hvad. Og han glæder sig over at hjælpe med at holde målet rent, som det også er lykkedes tidligere i sæsonen.

- Det er jo det, det handler om som forsvarsspiller. At lukke så få mål ind som muligt.

- Jeg har heldigvis været med i de kampe, hvor vi ikke har lukket nogen mål ind, og det er selvfølgelig positivt. Men når det så er sagt, så vil jeg selvfølgelig godt spille hver gang, fastslår Agger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip