Daniel Agger på ønskelisten i Barcelona

Her er Daniel Agger blandt topkandidaterne til den spanske storklubs centrale forsvar. Det skriver den normalt velinformerede spanske avis Mundo Deportivo.

Den danske landsholdsspiller topper ønskesedlen sammen med Chelseas brasilianske stopper David Luiz. Chelsea har dog flere gange ifølge engelske medier afvist høje bud på den krølhårede forsvarsspiller. Det kan bringe Daniel Agger tættere på et skifte til La Liga.

Samme avis har tidligere berettet, at Daniel Agger sidste sommer var overordentligt tæt på at skifte til netop FC Barcelona, men at den daværende træner Tito Vilanova valgte at satse på en af klubbens ungdomsspiller og ikke danskeren.

FC Barcelona har de seneste uger forsøgt at erhverve Paris SG's brasilianske stopper Thiago Silva, men fået blankt nej af de stenrige franskmænd. Det får de spanske mestre til at kigge andetsteds og altså angiveligt i retning af Liverpool og Daniel Agger.

Desuden meldes Manchester Citys belgiske klippe Vincent Kompany som en mulighed sammen med Arsenals Vermaelen og Tottenhams Vertonghen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip