Daniel Agger tror på godt Brøndby-forår

Skrevet af admin

07/12/2015

Dagens topnyheder

29 point i 18 kampe og en femteplads ved vinterpausen er status for Brøndby i Alka Superligaen.

Holdene i topstriden er inden for rækkevidde, så Daniel Agger er nogenlunde tilfreds med efteråret.

- Jeg synes, der har været nogle udfald, især hen mod enden af efteråret. Man kunne se, at det var en træt trup, vi havde med at gøre efter et langt efterår, siger Daniel Agger.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt, for vil man være med i toppen af Superligaen, så skal man levere uge efter uge. Det har vi ikke gjort de seneste par kampe, men derfor var det også ekstra rart at slutte af med en sejr over FC Nordsjælland.

Søndagens sejr i Farum giver Brøndby en positiv indgangsvinkel til foråret.

- Vi går på vinterpause med en tro på, at der kan ske noget i foråret. Vi leverede også et godt forår i sidste sæson, så vi ved, vi kan. Nu handler det bare om at gå ud og gøre det, siger Agger.

Daniel Agger er klar over, hvad der skal til, hvis Brøndby skal indhente holdene længere oppe i tabellen.

- Det er måske forkert at sige stabilitet, for efter de tre første kampe havde vi i meget lang tid en stabil periode. Men så leverede vi nogle dårlige præstationer og fik ikke de point, vi gerne ville have, siger Agger.

- Så det handler om selv på dårlige dage at kunne hive nogle point med hjem.

For at hente point på dårlige dage kræves det ofte, at marginalerne er med Brøndby. Det skal spillerne være bedre til at sikre.

- Vi kæmper lidt for at finde de der marginaler. Det, der kendetegner et tophold, er, at de har dem. Det er ikke tilfældigheder, det er fordi, de søger dem, siger Agger.

- Der har vi nogle gange ikke været gode nok til at søge marginalerne, og derfor ligger vi, hvor vi ligger.

Daniel Agger missede fire af de første fem kampe i sæsonen grundet skader, men har spillet fuld tid i 12 af de seneste 13 kampe.

/ritzau/