Daniel Agger vil blive i Liverpool

Daniel Agger er efter sigende et hedt navn hos FC Barcelona, der godt kunne bruge en venstrebenet forsvarsspiller med danskerens kvaliteter.

Men landsholdsanføreren afviser nu, at han er på vej nogen steder hen. I stedet ser han frem mod næste sæson, der skal byde på en væsentligt højere placering i Premier League end den syvendeplads, Merseyside-klubben lige nu indtager.

- Jeg er glad her. Jeg har stadig tre år tilbage af min kontrakt, og jeg har tænkt mig at opfylde den. Der er altid rygter. Det er ikke nogen skidt ting at blive kædet sammen med store klubber, men man skal tage 70 procent af alt, hvad man hører, og så har du virkeligheden, siger Daniel Agger i et interview med Liverpool Echo.

Agger selv har ifølge avisen spillet sin hidtil bedste sæson for Liverpool. En sæson, hvor han har undgået de sædvanlige skader og blot misset ét Premier League-opgør, da han var ude mod Manchester City med karantæne.

Han ønsker, at klubben forstærker sig forud for næste sæson, så den kan konkurrere med de førende engelske klubber.

- Vi er nødt til at ændre noget. Det er svært at sige, hvor meget truppen skal styrkes. Men vi må have tilført noget kvalitet, så vi kan bevæge os fremad. Vi er nødt til at være mere stabile i næste sæson, siger Daniel Agger til avisen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip