Daniel Agger: Vores egen skyld at vi missede VM

Skrevet af admin

16/10/2013

Dagens topnyheder

Med en stensikker 6-0-sejr i Parken over Malta fik det danske fodboldlandshold en god afslutning på VM-kvalifikationen.

Havde Danmark spillet sådan i alle kampe, så havde VM-billetten måske været tættere på, men sådan skulle det ikke gå.

Den danske landsholdsanfører, Daniel Agger, erkender, at Danmark har leveret nogle skuffende resultater tidligere i VM-kvalifikationen, og den slags præstationer er ikke nok til VM-deltagelse.

- Åbenbart ikke, for så havde vi vundet nogle flere kampe. Det er sådan set vores egen skyld. Leverer man ikke hver gang, så kommer man heller ikke med til et VM, siger Agger til TV2.

Liverpool-spilleren, som scorede to mål mod Malta tirsdag aften, mener, at de uafgjorte resultater i Parken mod Tjekkiet og Bulgarien var med til ødelægge VM-drømmen.

- Vi spillede en god kamp mod Tjekkiet, og vi burde have slået Bulgarien i Bulgarien, og vi fik også kun 1-1 mod Bulgarien herinde i Parken, påpeger Agger.

Mod Malta var spillet bedre end længe set i Parken, og det var den første danske sejr på hjemmebane i hele VM-kvalifikationen.

- Vi ville godt slutte ordentligt af og have den andenplads. De seneste dage har været hårde, forklarer Agger med henvisning til fredagens 2-2-resultat mod Italien, som scorede i overtiden.

/ritzau/