Daniel Jensen er fortsat på ønskesedlen i Sønderjyske

Den tidligere landsholdsspiller Daniel Jensen har fortsat ikke fundet en arbejdsgiver i foråret, men et godt bud kunne være Sønderjyske, hvor midtbanegeneralen spillede i efteråret.

Sportschef i Sønderjyske, Ole Nielsen, knokler for at få den tidligere Werder Bremen-spiller til at tørne ud for klubben igen i foråret.

- Det er stadig noget, vi arbejder på for at se, om det er muligt i forhold til økonomien. Og om vi kan få det hele til at hænge sammen, siger Ole Nielsen.

- Daniel har på mange måder været et godt bekendtskab. Han har været en god fyr i omklædningsrummet, han bidrager med meget rutine, og han har haft en god tilgang og indstilling.

- Han havde ikke spillet kampe i en periode, og det gør man ikke ustraffet, uanset hvilket cv man har. Det er kun kampe og kamptræning, der gør, at man kommer i topform.

- Da vi fik børstet den værste rust af ham, så viste han, at han kunne løfte sit spil sammen med resten af holdet, siger Ole Nielsen.

Daniel Jensen var i sidste sæson med til at vinde det danske mesterskab med FC København på en kortvarig kontrakt i foråret 2013, men parterne forlængede ikke samarbejdet.

Det er også usikkert, om Sønderjyske og Daniel Jensen bliver enige om at forlænge samarbejdet, der stoppede efter den sidste superligakamp i efteråret.

- Vi har været tilfredse med Daniel, og hvis det er muligt at få enderne til at mødes, så vil vi da gerne tilknytte Daniel igen.

- Men igen, det kræver, at vi kan nå til enighed om tingene. Det må tiden vise, lyder det fra Ole Nielsen, som understreger, at Daniel Jensen ville være et stort aktiv for klubben i foråret:

- Helt sikkert. Også fordi han er gået godt ind i truppen og blevet en del af kollektivet. Det er vigtigt, og nu kender han lidt til det hele. Så det vil være let at få ham integreret igen i truppen.

Sønderjyske ligger på sidstepladsen i Superligaen og åbner forårssæsonen med en udekamp mod FC Vestsjælland 21. februar.

/ritzau/

Dagens Gossip