Daniel Radcliffe tager en pause

Han er kun 24 år, men Harry Potter-stjernen kæmpede alligevel med voldsom træthed under sin nylige teateroptræden i London. Radcliffe medvirkede i den sorte komedie »The Cripple of Inishmaan« og det var en krævende omgang. Derfor står der nu en velfortjent ferie i skuespillerens kalender.

»Jeg har virkelig brug for en pause. Det var fantastisk at lave »The Cripple«, men også drøjt. Den sidste måned var direkte udmattende, så nu holder jeg fri i oktober«, fortæller Radcliffe i et interview med den britiske avis Daily Star Sunday.

Skuespilleren røber også, at han vil bruge den lange efterårsferie på at »hænge ud i New York og se nogle teaterforestillinger«, men frygter, at det med at holde helt fri kan gå i vasken: »Jeg har virkelig brug for noget fritid, men jeg er også arbejdsnarkoman«, indrømmer Radcliffe, som ser for sig sig, at han godt kan »komme til« at læse nogle manuskripter.

Den engelske skuespillers næste filmrolle bliver i Paul McGuigans drama »Frankenstein« over for blandt andre James McAvoy.

Dagens Gossip