Daniel Wass-assist sikrer Celta point mod Sevilla

07/02/2016

Forleden var det Michael Krohn-Dehli, der kunne juble, men søndag var der så lidt oprejsning til landsholdskollegaen Daniel Wass.

Mens det første semifinaleopgør i pokalturneringen mellem Sevilla og Celta Vigo forleden endte med en knusende sikker 4-0-sejr til Sevilla og scoring af Krohn-Dehli, så var Daniel Wass manden bag Celta Vigos udligning søndag.

Dermed sluttede kampen i den spanske Primera Division søndag 1-1, og resultatet betyder, at begge hold ligger lidt i ingenmandsland i turneringen.

Sevilla indtager femtepladsen med 37 point, men har otte point op til Villarreal på den vigtige fjerdeplads, som sikrer Champions League-kvalifikation.

Celta Vigo nåede op på 35 point, som rækker til en syvendeplads, da Athletic Bilbao har en bedre målscore.

Begge danskere var med fra start i opgøret og spillede begge hele kampen.

I det 64. minut var Sevilla foran 1-0, men så endte bolden på højre kant hos Daniel Wass, der sendte et perfekt indlæg ind til Claudio Beauvue, som sparkede udligningen hjem.

Sevilla var kommet foran 1-0 kort før pausen, da bolden efter et hjørnespark blev headet ned for fødderne af Daniel Carrico, som ikke svigtede og bragte gæsterne foran.

På det tidspunkt var Sevilla ellers reduceret til ti mand.

Klubbens nye argentinske forsvarer Federico Fazio modtog således efter blot 25 minutters spil sit andet gule kort i opgøret, da han voldsomt nedlagde Celta Vigos Carlos Velasco.

Det var dermed ikke noget drømmecomeback for Fazio, der er udlånt fra Tottenham i et halvt år, og dermed er vendt tilbage til Sevilla, hvorfra han også skiftede til Premier League før forrige sæson.

Med en mand i overtal pressede Celta Vigo på i slutfasen og var flere gange tæt på, men Michael Krohn-Dehli og Sevilla red stormen af og sikrede det ene point.

De to hold mødes igen torsdag den 11. februar, når der spilles retursemifinale i pokalturneringen.