Daniel Wass netter i Evian-triumf

Der var danskeropgør i den bedste franske fodboldrække, da Evian tog imod Toulouse lørdag aften.

Evian vandt kampen med 2-1, og Daniel Wass indtog en nøglerolle for hjemmeholdet, som også havde den tidligere FC Nordsjælland-keeper Jesper Hansen på mål.

Der blev ikke scoret i første halvleg, men Toulouse kom bedst fra start efter pausen, da udeholdet bragte sig foran 1-0 ved Serge Aurier syv minutter inde i anden halvleg.

Kantspilleren Daniel Wass fik dog udlignet til 1-1 ni minutter senere, da den tidligere Brøndby-spiller scorede på et hovedstød.

Den tidligere Esbjerg-angriber Martin Braithwaite begyndte kampen på bænken, men kom ind efter 66 minutter - kort efter den danske udligning.

Det hjalp dog ikke Toulouse, som endte med at tabe kampen 1-2 i de døende minutter, da Cedric Mongongu udnyttede et straffespark for hjemmeholdet.

I en af de øvrige franske ligakampe fik den tidligere FC Midtjylland-spiller Mads Albæk gjort lidt opmærksom på sig selv for Reims, som hjemme mødte Bastia.

Albæk begyndte på bænken for Reims, men midtbanespilleren kom ind efter 77 minutter. Det var nok tid til, at Albæk kunne lave en assist til hjemmeholdets 4-1-mål. Reims vandt kampen med 4-2.

Albæk og Reims har på en flot sjetteplads 18 point efter 12 kampe. Evian og Toulouse har begge 15 point på en 13.- og 14.-plads i ligaen.

Paris Saint-Germain, som fredag vandt 4-0 hjemme over Lorient, har 28 point på førstepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip