Daniel Wass og Falcao scorer i samme kamp

08/11/2013

Den danske kantspiller Daniel Wass og målmand Jesper Hansen stod i vejen for favoritterne fra Monaco, som hjemme spillede 1-1 mod Evian.

Den tidligere Brøndby-spiller Daniel Wass bragte Evian foran med 1-0 efter 20 minutter. Det var anden kamp i træk, at Daniel Wass fik scoret.

Føringen holdt dog kun i syv minutter, så havde Monacos stjerneangriber Radamel Falcao udlignet til 1-1.

Det var Radamel Falcaos ligamål nummer ni i sæsonen, hvilket gør colombianeren til delt ligatopscorer sammen med Paris Saint-Germains angriber Edinson Cavani.

Jesper Hansen stod på mål for femte kamp i træk for Evian, og det lover godt for fremtiden for den tidligere FC Nordsjælland-keeper, der i begyndelsen havde svært ved at komme på holdet.

Tre minutter før tid hamrede Monaco bolden på overliggeren, men Evian og Jesper Hansen slap med skrækken og et vibrerende træværk.

Monaco har nu 26 point efter 13 kampe, og det rækker til en tredjeplads i ligaen. Ubesejrede PSG fører ligaen med 28 point efter 12 kampe.

Evian har 16 point i et meget tæt midterfelt.