Danish Air Transport redder ferie for Atlantis-gæster

Atlantis Rejser sender fortsat 300 gæster af sted til Sharm el-Sheikh på lørdag, selv om SAS, der skulle have fløjet gæsterne derned, har valgt at indstille flyvningen.

Og selskabet henter også 350 gæster hjem til Danmark fra destinationen samme dag.

- Vi har indledt et midlertidigt samarbejde med Danish Air Transport (DAT), der flyver vores gæster på lørdag, siger Pernille Ammitzbøll, kommunikationschef hos Atlantis Rejser.

Hun regner med, at SAS igen fra den 14. november står for at flyve gæster fra Atlantis Rejser til Sharm el-Sheikh.

Apollo Rejser har derimod valgt at ringe til de 35 gæster, som selskabet skulle sende derned på lørdag, med den melding, at rejsen er aflyst.

- Vi er ikke i stand til at tilbyde den rejse, de har købt. Det beklager vi meget, og vores gæster får deres penge tilbage, siger kommunikationschef Glenn Bisgaard.

Apollo Rejser sender fredag en tom flyver ned til det egyptiske feriested for at hente de 131 gæster, som vender hjem til Danmark.

- Det kan vi kun gøre, fordi fredag er sidste dag, inden vores program ændres. Fremover flyver vi ud om lørdagen, siger han.

Glenn Bisgaard er uforstående over for, hvorfor SAS har aflyst flyvningen lørdag.

- Vi står i en situation, hvor de har brændt os af op til weekenden og med kort varsel. Det er meget overraskende, at de kommer med den melding. De er jo vores samarbejdspartnere.

- Normal praksis er, at aktører i rejsebranchen følger den vejledning, der kommer fra udenrigsministeriet.

/ritzau/

Dagens Gossip