Danmark har brugt mange folk på midtbanen

Morten Olsen har haft store problemer med at finde den bedste konstellation på Danmarks centrale midtbane, som enten har bestået af en central defensiv midtbanespiller samt to offensive spillere eller omvendt.

I lørdagens playoffkamp mod Sverige må landstræneren undvære Michael Krohn-Dehli, der er ude med en skade. Det vil betyde mindst en ændring på midtbanen i forhold til de seneste kampe.

Her er de forskellige startformationer, landstræneren har brugt i de seneste fire landskampe:

* Danmark-Frankrig 1-2: William Kvist og Jakob Poulsen lå som de to centrale spillere på den defensive midtbane, mens Michael Krohn-Dehli blev brugt foran dem. Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind i pausen i stedet for Jakob Poulsen.

* Portugal-Danmark 1-0: Daniel Wass og Højbjerg lå som de to centrale spillere på den defensive midtbane, mens Krohn-Dehli blev brugt foran dem. Kvist blev skiftet ind i pausen i stedet for Højbjerg.

* Armenien-Danmark 0-0: Højbjerg lå alene som den defensive midtbanespiller, mens Jakob Poulsen og Krohn-Dehli blev benyttet på den offensive del af den centrale midtbane. Thomas Delaney kom ind i stedet for Krohn-Dehli efter 57 minutter.

* Danmark-Albanien 0-0: Kvist lå alene som den defensive midtbanespiller, mens Højbjerg og Krohn-Dehli blev benyttet på den offensive del af den centrale midtbane. Jakob Poulsen blev skiftet ind i pausen i stedet for Kvist.

/ritzau/

Dagens Gossip