Danmark kan møde engelske reserver på Wembley

Den engelske landstræner Roy Hodgson kæmper fortsat for at finde ud af, hvilke spillere han skal satse på frem mod VM i Brasilien næste sommer.

England tabte tirsdag mod Tyskland, det andet nederlag i træk efter dukkerten i fredags mod Chile, og hjemmepublikummet i den engelske hovedstad var langt fra tilfredse med det engelske spil ved begge lejligheder.

Derfor kan Englands næste landskamp - mødet med Danmark på Wembley 5. marts - meget vel blive præget af eksperimenter i den engelske startopstilling.

- Jeg risikerer måske det tredje nederlag, men mod Danmark kan det meget vel ske, at vi kommer til at bruge spillere, som vi har behov for at teste mere, og at vi sparer folk, som vi er 100 procent sikre på, siger Roy Hodgson ifølge Sky Sports.

- Det er mere sandsynligt, end at vi går ind til kampen med halvanden dags forberedelse og siger: "Lad os sende vores bedste hold på banen". Det vil måske ikke give mig de svar, jeg vil have, forklarer Hodgson.

Kampen mod danskerne er Hodgsons sidste mulighed for at se spillerne an, før han skal sætte navne på en foreløbig 30-mands-trup i midten af maj.

Uroen har bredt sig, fordi englænderne i de seneste to kampe var modstanderne klart underlegne.

Senest havde holdet ikke et eneste skud indenfor målrammen mod et reservespækket tysk hold, og i den engelske presse er kommentatorerne for længst begyndt at stille spørgsmålstegn ved holdets egentlige styrke.

- Vi har absolut ingen grund til panik, siger Hodgson.

- Jeg er meget klogere efter de to kampe i forhold til, hvilke spillere jeg vil have med, og hvad vi skal arbejde på frem mod VM i Brasilien, lyder det fra den engelske landstræner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip