Danmark skal stoppe Mikkel Hansens holdkammerat i aften

Ungarn er uden stjernen Laszlo Nagy, når holdet klokken 20.30 i aften møder Danmark ved EM i håndbold.

I stedet er det Mikkel Hansens holdkammerat i Paris Handball, Gabor Csaszar, som de danske spillere skal holde et vågent øje med. Csaszar har selv scoret 20 mål ved EM og lagt et stort antal målgivende afleveringer til sine medspillere.

- Han er rimelig meget omdrejningspunktet på Ungarns hold, siger Mikkel Hansen.

- Han er god til at læse spillet, finde stregspilleren, og så er han selv farlig, tilføjer Danmarks største stjerne.

Hans Lindberg vurderer, at Gabor Csaszar alligevel er et niveau under Laszlo Nagy, der ene mand ville være en stor trussel for Danmark.

- Med ham har de et skræmmende hold med en mand, der kan afgøre tingene, når det spidser til. Nu sætter de i stedet deres lid til Gabor Csaszar. Ham tror jeg godt, vi kan klare, siger Lindberg.

Det ungarske hold er ifølge Mikkel Hansen godt besat hele vejen rundt, selv om de mangler den største profil, der har meldt afbud på grund af en skade.

- Ungarn spiller en fornuftig omgang håndbold, men de har nok ikke så mange spillere, som alle mennesker kender. Håndboldnørder vil nok sige, at det er nogle rigtig dygtige spillere.

- Det er et godt fysisk hold, der dækker hårdt op. Vi skal være rigtig godt forberedt, siger Hansen.

Med en sejr over Ungarn kan danskerne booke billetter til semifinalen, selv om holdet fortsat mangler at møde Island i mellemrunden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip