Danmark slår Sydkorea i målfattigt Peter Regin-comeback

Danmarks ishockeylandshold levede fredag aften op til favoritværdigheden ved at slå Sydkorea i en testkamp i Rødovre ved den såkaldte Metal Challenge.

Cifrene lød 2-0 efter perioderne 0-0, 1-0 og 1-0.

Kampen var speciel på den måde, at Peter Regin spillede sin første landskamp siden 2010, og den tidligere NHL-stjerne fik altså en sejr i comeback-gave. Han blev tilmed noteret for en assist ved kampens andet mål.

Sydkoreanerne var dog ikke så nemme at knække. De holdt stand indtil lidt mere end halvvejs i anden periode.

I første periode var Danmark dominerende, men også for ivrig i sit pasningsspil. Det blev en anelse bedre i anden periode, hvor holdet skabte flere chancer.

Men først efter 11 minutter kom der hul på bylden, da Patrick Bjorkstrand rettede et skud fra Daniel Nielsen i mål til 1-0.

Kort efter fik Bjorkstrand chancen for at øge føringen på et straffeslag, men han mistimede totalt og fik slet ikke afsluttet.

Først otte minutter før tid i tredje periode kom 2-0-målet. Peter Regin førte pucken frem og afleverede til Mads Christensen, der listede scoringen ind. Men den sydkoreanske målmand så ikke helt godt ud i situationen.

Det gjorde den danske keeper til gengæld generelt. George Sørensen stod en flot kamp og holdt altså nullet. Han blev kåret som Danmarks bedste spiller i opgøret.

Lørdag spiller Danmark endnu en testkamp, denne gang mod Norge klokken 17.30 i Rødovre. Det bliver en kamp om den samlede sejr i Metal Challenge, eftersom Norge også har slået Sydkorea.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip