Danmark taber VM-test til Sverige trods drømmestart

16/04/2014

Det danske ishockeylandshold tabte klart, da det onsdag aften spillede den femtesidste testkamp inden VM.

I Ängelholm tabte Danmark 2-5 til Sverige i en kamp, hvor begge hold manglede mange profiler.

Danmark fik ellers den bedste start på kampen. Allerede efter tre minutter sørgede Patrick Bjorkstrand for dansk føring på 1-0.

Ifølge landsholdets officielle VM-side på Facebook spillede Danmark en god første periode, men to store individuelle fejl kostede.

Først begik Sonny Hertzberg en fejl, så en helt fri Joel Lundqvist kunne udligne. Siden var Phillip Bruggisser uheldig at hjælpe Sverige til føring på 2-1, som var stillingen efter første periode.

I anden periode satte Sverige tingene på plads og scorede yderligere tre gange, så stillingen lød 5-1.

I kampens sidste periode lykkedes det for det danske hold at stoppe den svenske målscoring, og det lykkedes endda at reducere kort før tid, så nederlaget lød på tre mål. Igen tegnede Patrick Bjorkstrand sig for målet.

Danmark og Sverige tørner sammen i endnu en testkamp fredag klokken 15 i Malmø.