Danmarks bedste dropper VM

Fire måneder før VM i atletik har landets bedste maratonløber valgt at droppe verdensmesterskabet i Moskva. Henrik Them vil hellere bruge muligheden for at løbe en hurtig maraton på et andet tidspunkt og i stedet sætte en ny personlig rekord i år.

- Jeg føler stadig som marathonløber, at jeg har mere at vise, og vil derfor gerne ned på tider omkring de 2.13 i 2013. Hvis dette skal blive en realitet, ligger VM i Moskva ikke særligt hensigtsmæssigt, da jeg ikke kan nå et hurtigt løb inden og efter VM.

- Samtidig vil VM i Moskva blive et taktisk løb i ekstreme varme forhold, og derfor umuligt at præstere hurtige tider, siger Sparta-løberen i en pressemeddelelse.

I stedet satser han nu på at løbe en hurtig tid senere på året i Berlin. Han stiller desuden op ved Copenhagen Marathon i de københavnske gader om en måned.

Næste år vil Them til gengæld satse på mesterskabsløbene. Således prioriterer han VM i halvmaraton på hjemmebane i København i slutningen af marts, inden sigtet rettes frem mod maraton-distancen ved EM i Zürich i midten af august.

Henrik Them kvalificerede sig til VM, da han løb 2.16.06 i Frankfurt sidste efterår, men nu går pladsen formentlig i stedet til Hernings Jesper Faurschou.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip