Danmarks fodboldkvinder taber til EM-værter i Tyrkiet

22/01/2016

Det danske kvindelandshold i fodbold tabte fredag 0-2 til Holland, da de to hold mødtes i en træningskamp i Belek i Tyrkiet.

Her er det danske hold i øjeblikket på træningslejr.

Danmark gav debut til Fortuna Hjørring-spilleren Sarah Dyrehauge, der spillede de første 82 minutter af kampen.

Den danske målmand, Stina Lykke, måtte redde sit hold ved en hollandsk dobbeltchance tidligt i kampen, men også Danmark havde muligheder for at komme foran.

Holland scorede kampens første mål cirka 20 minutter før tid på et skud, der blev rettet af.

Kort før tid fordoblede hollænderne føringen.

Danmark får allerede mandag mulighed for at revanchere nederlaget, når de to hold mødes igen.

Holland er næste år vært for EM-slutrunden, som Danmark i øjeblikket forsøger at kvalificere sig til.

Danmark ligger nummer to i kvalifikationsgruppe 4 med seks point for tre kampe. Kun Sverige er bedre med ni point.

Gruppevinderen går direkte videre til EM, mens de seks bedste toere i de otte EM-kvalifikationsgrupper også kommer med.

De to dårligst rangerede gruppetoere skal spille om den sidste EM-billet.

Den 7. april skal Danmark på udebane møde Polen i en kamp, der kan give et fingerpeg om de danske chancer for at komme med til slutrunden.

Polakkerne er på tredjepladsen i gruppe 4, og lige som Danmark er det med seks point for tre kampe.