Danmarks matchvinder: Blev skiftet ind i rette tid

Debutanten Pione Sisto gjorde omgående en afgørende forskel, da han onsdag aften for første gang optrådte for et dansk landshold i en officiel kamp.

Sisto blev skiftet ind i anden halvleg og lavede senere sejrsmålet, da U21-landsholdet åbnede EM i Tjekkiet med en 2-1-sejr over værtsnationen.

- Jeg kom ind med gåpåmod og aggressivitet, og at jeg så kunne score sejrsmålet, var lige det, jeg havde håbet på, siger Pione Sisto.

FC Midtjylland-spilleren fik gode arbejdsbetingelser, da han blev sendt på banen umiddelbart efter, at Jannik Vestergaard havde bragt Danmark på 1-1.

En scoring, der tændte nyt liv i det danske hold og som samtidig tog humøret fra tjekkerne.

- Jeg kom ind lige efter Janniks scoring, og der var folk optimistiske i forhold til at vinde kampen, så det var et godt tidspunkt at komme ind på.

- Jeg var godt klar over, at det var et vigtigt mål, jeg scorede, så jeg var glad ligesom alle andre, siger Pione Sisto.

Det danske spil havde før pausen langt fra EM-klasse, men det blev noget bedre i anden halvleg, og efter Pione Sistos afgørende tåhyler i slutfasen har Danmark nu fået en optimal EM-start.

- Man kan godt mærke på holdet, at det er en meget vigtig sejr. Vi er kommet godt fra start, og så må vi tage den derfra, siger Pione Sisto.

Danmark spiller næste kamp på lørdag, hvor modstanderen er Tyskland.

/ritzau/

Dagens Gossip