Danmarks playmaker: Vi giver det sidste mod Polen

Skuffelsen var stor i den danske VM-lejr efter nederlaget til Brasilien fredag aften. Men der er ikke tid til surmule særligt længe, hvis håndboldkvindernes ambition om en medalje skal føres ud i livet.

Søndag eftermiddag venter VM's store overraskelse Polen i bronzekampen, og det bliver ikke noget problem at sætte sig op til den kamp.

- Selvfølgelig kan en bronzekamp bruges til noget. Vi vil have en medalje, og vi kan stadig nå at få det. Hvis vi havde vundet over Brasilien, havde vi fået en uanset hvad, så vi er skuffede over at tabe til dem, siger Kristina Kristiansen.

- Men den kamp skal smides langt, langt væk, og vi skal nyde, at vi er kommet så langt, for det var der ikke mange, der havde regnet med. På søndag skal vi sparke al den sidste energi ud af kroppen, lyder det fra den danske playmaker.

Lørdagen skal bruges på at se video og forberede sig på VM's sidste opgave, inden julefreden sænker sig over Danmarks kvindelige håndboldflagskib.

- Vi skal nok se på vores afslutninger og se på, hvad vi skal gøre bedre i forsvaret. Polen bliver en anden opgave, og den begynder vi at fokusere på nu, siger Kristina Kristiansen.

/ritzau/

Dagens Gossip