Danmarks sødeste smil: Heidi er videre fra første runde

'Danmarks sødeste smil'-konkurrencen er i fuld gang, og nu er første deltager parat til anden runde. Efter mandagens afstemning blev det den stormilende Heidi Broholm fra Brandbjerg ved Jelling.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Dagens.dk's læsere stemte hende til en sejr i første runde over Maja Pedersen fra København og Patrick Jensen fra Korsør.

Men det var meget, meget tæt.

Over et døgn afgav 190 personer deres stemme. Patrick Jensen lå længe i førersædet, men endte med 59 (31,05%) stemmer mod Maja Jensens 65 (34,21%) og Heidi Brandbjergs 66 (34,74%) stemmer.

SE OGSÅ: Danmarks sødeste smil: Skal Maja, Patrick eller Heidi videre?

- Er det rigtigt? Ej, hvor er jeg glad, udbryder Heidi Broholm, da Dagens.dk ringer til hende onsdag morgen.

Den 41-årige kvinde, der beskriver sig selv som glad og positiv i dagligdagen, har da også gjort lidt selv for, at afstemningen skulle tippe til hendes fordel.

- Jeg har delt den på min Facebook, fortæller hun.

Hvem, Heidi Brandbjerg skal konkurrere mod i anden runde, afgøres ved lodtrækning, når alle de indledende runder er overstået.

LÆS OGSÅ: Har du Danmarks sødeste smil?

Du kan også deltage

Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til [email protected]. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

De næste 11 hverdage afholdes de indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE DE TRE DELTAGERES BILLEDER I FULD STØRRELSE:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip