Danmarks sødeste smil: Line er videre efter tæt afstemning

'Danmarks sødeste smil'-konkurrencen er i fuld gang, og nu er deltager nummer syv videre fra de indledende runder (der er 12 indledende runder red.). Læserne stemte 19-årige Line Libak Olesen fra Hjørring videre. Men det var tæt.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Line besejrede 18-årige Zainab Maarouf fra København og Zorica Zenia Markovic på 25 år fra Brøndby Strand.

Over et døgn afgav 389 personer deres stemme. Zabinab Maarouf fik 122 af slagsen (31,36%). Zorica Zenia Markovic fik 129 stemmer (33,16%). Line Libak Olesen tog hele 138 stemmer (35,48%).

SE OGSÅ: Danmarks sødeste smil: Skal Zabinab, Zorica eller Line videre?

- Det er fedt. Jeg har krydset fingre for det. Det er helt vildt, udbryder den 19-årige nordjyde, da Dagens.dk ringer til hende onsdag eftermiddag.

- Jeg fik lige delt det på Facebook, og så håbede jeg på, at der var mange, der ville gøre det samme, og at folk ville stemme på mig, fortæller hun.

Du kan også deltage

Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til [email protected]. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

Vi mangler fortsat fem af de indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE LINES BILLEDE I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip