Danmarks sødeste smil: Skal Aiden, Niklas eller Mette videre?

Dagens.dk tager i dag hul på anden omgang af de indledende runder af 'Danmarks sødeste smil'. Her er dagens tre deltagere.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Nederst i artiklen kan du se deltagernes billeder i fuld størrelse. 

 

1. Aiden er otte måneder gammel. Billedet er indsendt af hans mor - 27-årige Annika Kjærup fra Aalborg.

- Han har det store smil, fortæller hun.

Så han er en lille humørspreder?

- Ja, han begyndte at smille allerede, da han var helt lille. Han har selvfølgelig også sine dårlige dage, men det er meget sjældent.

 

2. Niklas Stokholm er 19 år, kommer fra Sorø og går i skole.

- Det betyder en hel del for mig at smile, forklarer han.

Det må du lige uddybe?

- Hvis jeg for eksempel er nede og handle, så kan jeg godt lide at smile til hende, der sidder ved kassen. Som regel får man et smil igen, og det føles godt. Jeg kan ikke se, hvorfor man ikke skulle smile.

 

3. Mette Vesterbæk er 23 år, kursist på Rybners og fra Esbjerg.

- Et smil siger mere end 1000 ord. Ja, jeg ved godt, det er sagt før. Men det er dèt, der beskriver mig bedst, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg kan ikke lægge skjul på, jeg har dårlige dage, men jeg er alligevel kvinde nok til alligevel at smile af dagens strabadser. Hvis jeg kan sprede smil og varme til dem, jeg har kær, er min dag reddet. Jeg 'lever' af at sprede smile og glæde. Også selvom, vi alle har dårlige dage.

LÆS OGSÅ: Har du Danmarks sødeste smil?

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET!

Du kan også deltage
Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til [email protected]. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

De næste 11 hverdage afholdes de indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE DE TRE DELTAGERES BILLEDER I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip