Danmarks sødeste smil: Skal Maja, Marlene eller Charlotte videre?

Dagens.dk tager hul på 12. og sidste omgang af de indledende runder af 'Danmarks sødeste smil'. Her er dagens tre deltagere.

Klik her og bliv ven med 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Nederst i artiklen kan du se deltagernes billeder i fuld størrelse. 

1. Maja Hjort er 20 år, fra Aalborg og arbejder hos Jysk TeleMarketing.

- Et godt smil er et oprigtigt smil. Med ægte følelser, forklarer hun og fortsætter:

- At smile giver helt klart positiv stemning omkring en. Jeg er for det meste omgivet af glade mennesker. Og jeg tror på, det gør en forskel. Det smitter helt klart.

2.  Marlene Michelle Larsen er 27 år, fra Nykøbing Falster og arbejder på Borgerservice.

- Det betyder ekstremt meget at smile. Man kan mærke, at det er noget, folk på Borgerservice reagerer positivt på, fortæller hun og fortsætter:

- Det er vildt så meget, det kan betyde for et andet menneske, at man giver dem et smil. Jeg har en mor, der har leukæmi, og det er så dejligt, når sygeplejerskerne er glade og smiler. At der er overskud til det. Det betyder alt.

 

3. Charlotte Høyrup Svirkær er 19 år, fra Jerslev og arbejder i Rema1000.

- Et godt smil er et smil, der får andre til at smile igen. Og det behøver ikke være helt perfekt. Der må gerne være et lille smilehul eller et hul i tanden. Det kan stadig være sødt, og det udstråler ens personlighed, siger hun.

- Jeg kan mærke i min hverdag, hvor meget det betyder, at man møder folk med et smil. For eksempel, hvis der kommer nogle dagplejebørn ind i butikken. Så er det vigtigt, man smiler og fjoller lidt om dem, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Har du Danmarks sødeste smil?

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET!

Du kan ikke længere deltage, men...

Det er ikke længere muligt at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Dagens.dk har modtaget mange dejlige billeder. Så bliv ved med at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE DE TRE DELTAGERES BILLEDER I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip