Danmarks sødeste smil: Skal Sofie, Camilla eller Leah videre?

Skrevet af Michael Lauritsen

05/11/2013

Mest læste i dag

Dagens.dk tager hul på 10. omgang af de indledende runder (12 i alt red.) af 'Danmarks sødeste smil'. Her er dagens tre deltagere.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Nederst i artiklen kan du se deltagernes billeder i fuld størrelse. 


1. Sofie Jensen er 20 år, kommer fra Albertslund og arbejder i en tøjbutik, på et plejehjem og som dansetræner.

- Et godt smil er noget, der smitter af på andre. Det er noget, der giver noget godt til ens hverdag. Det gør en forskel. For eksempel med beboerne på plejehjemmet. Hvis vi vækker dem med et smil, så giver det en hel anden tilgang til dagen, fortæller hun.

Hvor vigtigt er det at smile?

- Det er meget vigtigt. Hvis man ikke gør det, kommer man ingen vegne. Et smil er god attitude for mig. Man kommer lettere ind på folk, og de åbner mere op for dig.


2. Camilla Bæk Hovaldt er 18 år, kommer fra Brønderslev og læser HF.

- Smil betyder rigtig meget for dig selv og dem omkring dig. Det er med til at gøre dagen god, siger hun.

Hvornår gør det en forskel?

- Det smitter simpelthen. 


3.  Leah Iversen Schmidt er 21 år, kommer Aarhus og læser virksomhedskommunikation.

- For eksempel var jeg ved tandlægen i dag. Jeg har en lidt skæv tand, men jeg smiler alligevel. Han sagde: Flot smil! Og det er jo egentlig rigtig nok. Man skal stå ved sine skæverter og smile alligevel. Og selvfølgelig er det vigtigt. Ellers går vi jo bare rundt og er tossede allesammen, siger hun.

Hvornår kan du mærke, at det betyder noget at smile?

- Jeg arbejder også i butik. Der kan jeg mærke, at det gør noget ekstra at åbne en samtale med et smil. Og jeg kan mærke det, når jeg er ude at handle. Det åbner lige op for den gode stemning.

LÆS OGSÅ: Har du Danmarks sødeste smil?

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

Du kan også deltage

Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til redaktion@dagens.dk. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

Vi mangler stadig to indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE DE TRE DELTAGERES BILLEDER I FULD STØRRELSE: