Danmarks sødeste smil: Sofie suverænt videre

'Danmarks sødeste smil'-konkurrencen er i fuld gang, og nu er deltager nummer 10 videre fra de indledende runder (der er 12 indledende runder red.). Læserne stemte 20-årige Sofie Jensen fra Albertslund videre. Og det var en ganske suveræn sejr.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Sofie besejrede 18-årige Camilla Bæk Hovaldt fra Brønderslev og 21-årige Leah Iversen Schmidt fra Aarhus.

249 personer afgav deres stemme. Leah Iversen Schmidt fik 18 af slagsen (7,23%). Camilla Bæk Hovaldt fik 50 stemmer (20,08%). Sofie Jensen tog hele 181 stemmer (72,69%).

SE OGSÅ: Danmarks sødeste smil: Skal Sofie, Camilla eller Leah videre?

 

- Det er megadejligt. Det er jeg helt vildt glad for, siger Sofie Jensen, da Dagens.dk ringer til hende onsdag aften.

Hun afslører, at hun har fået god hjælp fra de nærmeste.

- Jeg delte det på Facebook. Og jeg ved, min familie har været inde og stemme også. Men det er helt vildt dejligt, folk gerne vil stemme på mig, siger hun.

Du kan også deltage

Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til [email protected]. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

Vi mangler fortsat to af de indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

KLIK OG SE SOFIES BILLEDE I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip