Danmarks Sportsfiskerforbund i Vingsted bygger nyt domicil til 12 millioner kroner

Danmarks Sportsfiskerforbund opfører nyt domicil i Vingsted nær Vejle. Men det bliver ikke et sportsforbundshus som nogen andre. Det bliver et aktivt sted for både sportsfiskere og andre brugere af det naturskønne område omkring huset.

Den administrative del af huset bliver på 160 kvadratmeter, mens 180 kvadratmeter bliver indrettet til sportsfiskernes udfoldelser. Der bliver plads til tekøkken, mødelokale og loungeområde. På en storskærm i huset bliver det via et signal fra et undervandskamera muligt at følge med i livet under vandet i den nærliggende å.

Huset hviler på to søjler og tre høje, hvilket skaber særlige uderum på de tre høje, som der er adgang til fra husets første sal.

Man kan meget mere end at fiske i området omkring Sportsfiskeriets Hus i Vingsted. Ved åen kan man snorkle eller lægge til ved kajakpladsen og overnatte i shelters, som er opført i forbindelse med Vejle Kommunes naturstisystem, så vandrere også kan udnytte stedets muligheder.

Projektet koster 12 millioner kroner. Lokale og Anlægsfonden støtter med tre millioner kroner. Projektet er tegnet af arkitekterne fra CEBRA.

Dagens Gossip